Om

Oppermann Rådgivning

Hvem står bag Oppermann Rådgivning?

Jeg hedder Henrik Oppermann, og jeg er uddannet bygningskonstruktør fra 1996. Efterfølgende, og gennem årene, er kompetencer udvidet med både teoretisk og praktisk viden inden for materialer, konstruktioner og bygningsdele, ledelse, byggejura og kontraktforståelse, økonomi, bygge- og projektledelse og meget andet.

Straks efter endt uddannelse som bygningskonstruktør, og frem til og med 2020, har jeg primært beskæftiget mig med, og i overvejende grad stået for, nybyggerier – herunder etagebebyggelse med ejerboliger, andelsboliger, almennyttige boliger, plejehjemsboliger, sundhedshus, varehuse mm.

Byggerierne har været opført i Vestsjælland, Albertslund, Frederiksberg og Nørrebro. Alle byggesager har været udført som totalentrepriser, hvor alle forhold styres, planlægges og håndteres af entreprenøren. Anlægsaktiviteter som byggemodninger og vejbroer over jernbaneforbindelser, kloak- og belægningsarbejdere og byggesager i Thule på Grønland kan ligeledes tilføjes til mine referencer.

Der er således mange kompetencer og megen faglig og praktisk viden bag Oppermann Rådgivning.

Jeg fremstår tillidsvækkende og imødekommende og tror på, at balanceret samarbejde, tillid, respekt og professionalisme er basale forudsætninger for den sunde proces og det bedste slutresultat. Min kreativitet trives ved at sammenkøre færdigheder og kundskaber tillært gennem års erfaringer. Det samme gør sig gældende for min innovative tilgang, når en situation kræver, at vaner og præmisser udfordres, så nye ideer kan tilvejebringes og introduceres. Der er altid muligheder.

Holbæk, Lundemarken – andelsboliger og almennyttige boliger

Korsør Havn – Pier 3

Holbæk, Lundemarken – almennyttige boliger

Holbæk, Lundehusvej – Kollegie

Hørt- og sagt

“Når man arbejder sammen med Oppermann Rådgivning vil man opleve, at der er orden i penalhuset og struktur på tingene.”

“Med mere end 20 års arbejde med projekt- og sagsstyring, er der opnået indgående kompetencer, som netop kun kan opnås gennem ”hands on” erfaringer.”

“I samarbejde med Henrik, er en aftale en aftale, og opgaven bliver løst uanset hvad. Her er der ingen hovsa-løsninger, tingene skal løses på den rigtige måde og til tiden.”

“Tillid. Når vi vælger Oppermann Rådgivning til en opgave, skyldes det ikke alene tilvalg af kompetencer, men også tilliden til Oppermann Rådgivning.”

Kontakt mig i dag

6 + 7 =